Медична ГІМНАЗІЯ №33
МІСТА КИЄВА

ШУКАЙТЕ СИЛИ – ТРЕБА ЖИТИ!

З роздумів психолога медичної гімназії 33, Голосіївського району, м. Києва:
"ШУКАЙТЕ СИЛИ - ТРЕБА ЖИТИ!"

Двадцять перший день війни... Двадцять один день сліз і горя... Від болі стогне земля..Це не пробачається, що не кажіть...
Тривожно, страшно та треба жити далі. Думати не лише про себе, а і один про одного. Допомагати тим, кому важче ніж нам. Варто пам'ятати, що тіло вміє адаптуватися і витримувати будь- яку втому і стрес. Також, якщо дух буде сильним - витримає психіка і тіло також. Важливо, бути стійкими та стабільними. Підтримуйте, по мірі можливості, свій внутрішній вогник, щоб ним поділитися з іншими. Можливо, саме ваша енергія підтримує рідних і близьких. Можливо, саме у ваших очах вони бачать сенс триматися і жити далі.

Навіть у сучасних умовах сьогодення варто, по- можливості, приводити себе до порядку:   як мінімум вмиватися та мити голову і т.п. 
Давайте, по - можливості, своєму тілу команду триматися, щоб бути більш- менш у формі (будьте дуже обережними, пам'ятайте про правильне дихання і позитивне налаштування). 
У кожного з нас були моменти, коли в голові, у ситуації небезпеки, в долі секунди мимоволі пролітали десятки різних думок..та відбувалася переоцінка цінностей.. Ми ніколи не будемо такими, якими були раніше.. Деякі друзі, рідні і близькі - стали чужими, а чужі - рідними...
Переконана, що у нас сильна армія. Любов до рідних і близьких, до України та жага жити - додає наснаги і сил! 

Ми вистоїмо і перемога буде за нами!! 
ШУКАЙТЕ СИЛИ - ТРЕБА ЖИТИ!
НАМ ЩЕ УКРАЇНУ ВІДНОВЛЮВАТИ!!
СЛАВА УКРАЇНІ!

07 Кві, 2022